Project

General

Profile

Bug #5548

qmos - grid hangs when LongitudeDirection=PositiveWest

Added by Lynn Weller 9 months ago. Updated 9 months ago.

Status:
Acknowledged
Priority:
Low
Assignee:
-
Category:
Applications
Target version:
-
Impact:
Software Version:
Test Reviewer:

Description

Working under isis3beta2018-09-18, but does not appear to be a new bug as it exits under old OS isis3production2016-11-22.
Test data under /work/users/lweller/Isis3Tests/Qmos/LonDirection/

Open qmos and load 2 supplied images from test directory
use quick map to select Enc_MeanR_PosEast360_100m_NP.map - footprints reproject
select grid icon - grid is placed on footprints
unselect Show Grid - grid goes away
use quick map load to select Enc_MeanR_PosWest360_100m.map - footprints reproject
select Show Grid (may need to select grid tool if not selected/enabled in icon menu)

program hangs and grid never created
have to kill application even after forcing a close by clicking on window x

qmos seems to understand longitude direction in general, but grid doesn't know what to do with it

History

#1 Updated by Makayla Shepherd 9 months ago

  • Status changed from New to Acknowledged

The bug is reproducible under isis3nightly2018-11-01.

#2 Updated by Lynn Weller 9 months ago

The gridding apparently worked with positive west longitudes sometime in the recent past (2015/2016 time frame). I am looking at a paper Mike Bland and others wrote in regard to a Enceladus Cassini ISS network and there are what appear to be qmos figures with points and grids in a positive west domain. Maybe this will help in tracking down down the change if it is not clear what the problem is.

Also available in: Atom PDF